Sundbynet og Covid19

12. marts 2020 Slået fra Af Stjernen

Information omkring Corona Virus

Som i sikkert ved, så besluttede regeringen i går at lukke Danmark ned, og vi har her i bestyrelsen diskuteret hvilke konsekvenser det får for Sundbynet. Vi har i bestyrelsen besluttet følgende.

At vi som udgangspunkt de næste 14 dage eller så længe regeringen anbefaler det, IKKE sender teknikere ud til jer i jeres private hjem, dette er for at beskytte både jer men også os selv mod eventuel smitte. Vi sidder som altid klar til at hjælpe jer på telefonerne, facebook eller via mail, og sender selvfølgelig teknikere ved større nedbrud, blot kommer teknikerne ikke hjem i jeres private hjem. Håber i har forståelse for dette, da det er en unik situation. Må i alle forblive raske.

Med venlig hilsen

Carsten Larsen Bestyrelsen Sundbynet