Lavt vandtryk

4. august 2020 Slået fra Af Stjernen

Det har vist sig at nogle beboere har nedsat vandtryk.

Vi er i gang med at undersøge omfanget, derfor er det vigtigt at du skriver til abstjernen@gmail.com. Det er altså ikke nok at du bare siger det til et bestyrelsesmedlem. Du S K A L altså skrive til os, ellers har vi ingen mulighed for at få det samlede og fulde overblik. 

Lige nu og indtil vi får lavet en samlet løsning på problemet, vil vi bede dig om at gøre følgende:

1. Tage filter af samtlige vandhaner og brusere og tømme dem og lægge dem i Eddike i et par timer. Har du fortsat lavt vandtryk – gå da til næste punkt

2. Ringe til Tårnby VVS på telefon 3029 1687 og aftalt tid med ham for at få løst dit problem. Samtidig skriver du lige en mail til abstjernen@gmail.com og oplyser os om at du har bestilt VVS pga. lavt vandtryk, så vi kan “faktatjekke” de regninger vi modtager og skal betale for.

Vi håber at det giver jer, der har lige nu og her problemer, en løsning på jeres problem.