Nyheder fra AB Stjernen

11. november 2022 Slået fra Af Stjernen

Indsamling af telefonnumre og mailadresser
Vi ønsker at registrere oplysninger på alle foreningens beboere med henblik på at kunne kontakte beboere omkring nødvendige informationer omkring foreningen og akut ved pludseligt opstået skade. Der ligger en seddel i din postkasse som du bedes udfylde og aflevere i postkassen på Højdevej 27B, st.th senest d. 27/11.


Modtag nyheder fra foreningen
Ønsker du at modtage generelle informationer og nyheder fra bestyrelsen og foreningen, kan du tilmelde dig nyhedsbrevet på: www.abstjernen.dk under “Abonner på nyheder”. Det er ekstraordinært at nyhedsbrevet hænges op i opgangene – fremover vil nyheder sendes ud på mail til de tilmeldte.


Hjertestarter: Bliv fadder til hjertestarteren og deltag i kursus
Som besluttet på sidste generalforsamling har vi anskaffet en hjertestarter til ophængning i vores forening. Vi mangler faddere til hjertestarteren. At være fadder betyder at man administerer hjertestarteren og at ens kontaktoplysninger anvendes af TrygFonden. Derudover kræver det at man deltager i et introduktionskursus, som ligger d. 6/12 kl. 16-20. Find mere info på www.hjertestarter.dk/registrerdinhjertestarter/fadder.
Skriv til abstjernen@gmail.com hvis du ønsker at melde dig som fadder.


Idéer til opdatering af Den Lille Gård
Vi ønsker at indsamle forslag til hvordan vi kan forbedre Den Lille Gård for dig som beboer. Skriv til abstjernen@gmail.com hvis du har ønsker eller idéer til projektet.

Vh Bestyrelsen