Varsling af tømning af kælderrum

28. november 2022 Slået fra Af Stjernen

København, den 28. november 2022                                                                                                                                                                                                                                                                            A/B Stjernen – Tømning af kælderrum.

Denne meddelelse sendes på vegne af bestyrelsen.

Det er blevet registreret, at et enkelt kælderrum bliver benyttet af andre end den retmæssige lejer af kælderrummet. Kældernummeret har nr. HOJEVEJ 27B ST TY

Bestyrelsen skal anmode om, at låsen til kælderrummet fjernes omgående og inden d. 12 december 2022. Hvis låsen til kælderrummet ikke er fjernet inden d. 12. december, så vil bestyrelsen sørge for at låsen bliver destrueret.

Leje af kælderrum skal aftales med bestyrelsen.

Hvis man har spørgsmål til denne henvendelse, så skal være velkommen til at kontakte nedenstående eller bestyrelsen                                                                                                                                                                                                                                                                                               

Med venlig hilsen                                                                                                        

Anton Mathias Dettmann                                                                                              Ejendomsadministration                                                    

E-mail: amd@swe.dk